-
-
Yhteystiedot | Palaute
Ohjelmakalenteri >>
 
Osta liput netistä >>

Sidorna på svenska>>

Pages in English>>


Liput Esityspaikat Uutiset Yritysyhteistyö Historia Linkit FAQ Pressi VIP-paketit
-
Liput
Lipunmyynti Lippupisteen toimipaikoissa
www.lippupiste.fi

Lipunmyynti Helsingin juhlaviikkojen tapahtumiin alkaa ohjelmanjulkistuksen yhteydessä keväällä 2006. Tämänvuotisten talvikonserttien lipunmyynti on käynnissä Lippupisteen toimipaikoissa.

Puhelinvaraukset
Lippupiste, puh. 0600 900 900 (1,25 €/min + pvm)

Puhelinvaraukset Lippupisteestä joka päivä klo 7-22. Liput on lunastettava 10 päivää varauksesta, kuitenkin viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Liput voi lunastaa mistä tahansa Lippupisteen myyntipisteestä. Ne voidaan Suomessa toimittaa myös postitse (4,5 €/tilaus) tai luottokorttiveloituksena (7 €/toimitus Suomeen, 8,5 €/toimitus ulkomaille).

Lipunmyynti internetissä
Liput voi ostaa myös Lippupisteen nettikaupasta. Internet-kaupasta voit tilata pääsylippuja ja maksaa ne verkkopankkipalvelussa tai luottokortilla.

Useimpiin tilaisuuksiin voi netistä ostaa viivakoodilipun, joka tulostetaan itse (toimitusmaksu 1 €/lippu). Netistä ostetut liput voidaan toimittaa myös postitse.

Internet-lipunmyynti toimii Nordean, Sammon ja Osuuspankin verkkopankkipalveluissa. Netistä voi ostaa myös luottokortilla (VISA, VISA Electron, Mastercard ja Eurocard). Verified by Visa -palvelu mahdollistaa maksamisen myös Visa Electron -kortilla.

Lue lisää nettikaupasta.

Ryhmäalennus
Vähintään 15 hengen ryhmä -10 %

Opiskelijat, varus- ja siviilipalvelusmiehet sekä alle 18-vuotiaat
Edullisin ilmoitettu hintaluokka. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu määrä osaan katsomoa. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä lippuja lunastettaessa.

Eläkeläiset
Kahden euron alennus normaalihintaisesta lipusta klassisen musiikin konsertteihin sekä tanssi-, teatteri ja sirkusesityksiin. Svenska Teaternissa eläkeläisalennus on kolme euroa.

5 lippua - 10%
Ostaessasi Lippupisteestä samalla kertaa lipun 5 eri tilaisuuteen, saat 10 % alennuksen normaalihinnasta.

Itämerilippu = normaalihintainen lippu + 2 euroa
Juhlaviikkojen tapahtumiin on myynnissä erityinen Itämerilippu. Maksamalla normaalihinnan lisäksi 2 euroa osallistut WWF:n Itämerityöhön.

Lahjakortit
Lippupisteessä on myynnissä myös 10-80 euron arvoisia lahjakortteja Juhlaviikoille.

Lippuja Juhlaviikkojen tapahtumiin myyvät Lippupisteen toimipaikat kautta maan. Espoo: Stockmann Tapiola, Seston Etujätti Friisilä, Espoon kulttuurikeskus, Leppävaaran YPP Helsinki: Savoy-teatteri, Stockmann, keskusta, Itäkeskus, Sokos, LippuRex Lasipalatsi, Menolippu, Kontupiste, Malmitalo, Vuotalo, Kanneltalo, Stoa Hyvinkää Kuvatalo Hyvinkää (Prisma-keskus) Hämeenlinna: Palvelupiste Kastelli Jyväskylä: Sokos, Nikolainkulma Kajaani: Kajaani Info Kankaanpää: Kaupungin asiakaspalvelupiste Kirkkonummi: Luckan Kokkola: Matkailutoimisto Kotka: Matkailupalvelu Kouvola: Kouvola-neuvonta ja Matkailutoimisto Kuopio: Sokos Kuopio Lahti: Sokos, Lahden matkailu Lappeenranta: Matkailutoimisto Nokia: Vuokon Soppi Oulu: Stockmann Pori: Sokos Porvoo: Grand Rauma: Prisma Riihimäki: Elisa Shopit Rovaniemi: Alvari Savonlinna: Matkailupalvelu Tampere: Stockmann, Sokos Turku: Stockmann, Sokos Wiklund Vantaa: Sesto Tammisto
www.lippupiste.fi

-

Liity nettipostiin! Saat kiehtovia tunnelmia ja hauskaa festivaalitietoa sähköpostiisi.Juhlaviikkotietoa ilmaiseksi kännykkään - ryhdy sisäpiiriläiseksi!


Sinustakin Itämeren ystävä? Lue lisää>>