-
-
Yhteystiedot | Palaute
Ohjelmakalenteri >>
 
Osta liput netistä >>
Liput Esityspaikat Uutiset Yritysyhteistyö Historia Linkit FAQ Pressi VIP-paketit
-
Etusivu arrow Ohjelmakalenteri >> arrow Kuvataide ja elokuva
Yann Arthus-Bertrand: Maa ilmasta

© Yann Arthus-Bertrand

Yann Arthus-Bertrandin näyttelyn on nähnyt jo yli 50 miljoonaa katsojaa, ja kesällä 2005 on vuorossa Helsinki. Ranskalaisvalokuvaajan linssi pyyhkii planeettaamme lintuperspektiivistä – trooppisista sademetsistä aavikoille, senegalilaiselta kalatorilta Antarktiksen jäätiköille. Kuvien kauneus kätkee sisälleen myös voimakkaan huolen ympäristömme tulevaisuudesta. Kannanotto kestävän kehityksen puolesta.

Näyttelyyn voi tutustua vuorokauden ympäri ja siihen on vapaa pääsy.

Arthus-Bertrandin nettisivuilla on paljon taustatietoa hänen työstään ja projekteistaan. Sivustolta voi myös ladata upeita Earth from above -valokuvia ruudunsäästäjäksi sekä lähettää ystäville nettikortteja.

efa_teltta-2.jpgInfoteltta

Näyttelyn infoteltassa voi tutustua valokuvaajan työstä kertovaan videoon. Teltassa on myös myynnissä kirjoja, julisteita ja postikortteja. Teltta on avoinna päivittäin klo 10-20.

Valitse näyttelyn vaikuttavin kuva!

Mikä Maa ilmasta -näyttelyn valokuvista teki sinuun suurimman vaikutuksen – lumosi, kosketti, hämmästytti? Tutustu näyttelyyn ja anna äänesi mielestäsi vaikuttavimmalle kuvalle. Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Maa ilmasta -palkintoja.

Kirjoita tekstiviestiin sana KUVA ja kuvan numero, ja lähetä viesti numeroon 16555 (esimerkiksi KUVA 002). Äänestys maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Arvonta suoritetaan kaikkien äänestäneiden kesken joka näyttelyviikon maanantaina ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Äänestys toimii Elisan, DNA:n, Soneran ja Saunalahden liittymistä. Fonecta lahjoittaa 5 senttiä / äänestäjä WWF:n Itämerityöhön.

efa_teltta-1.jpgOpetusmateriaali koululaisryhmille

Näyttelyyn liittyvän opetusmateriaalin voi ladata tästä: Maa ilmasta -opetusmateriaali / PDF
Opettajat voivat tilata vastausten tausta-aineiston osoitteesta info(at)helsinkifestival.fiYann Arthus-Bertrand >>    Elävän planeettamme muotokuva >>   
-
  pe 17.6. - su 9.10. 
  • vapaa pääsy
fonecta