-
-
Yhteystiedot | Palaute
etusivu/hemsida/frontpage
Ohjelmakalenteri >>
 
Osta liput netistä >>
Liput Esityspaikat Uutiset Yritysyhteistyö Historia Linkit FAQ Pressi VIP-paketit
-
Etusivu arrow Ohjelmakalenteri >> arrow Tanssi, teatteri ja sirkus
James Thiérrée: La Veillée des Abysses / LOPPUUNVARATTU

© Richard Haughton

James Thiérrée
Raphaëlle Boitel, Niklas Ek, Thiago Martins, Uma Ysamat

Jos pidit viimevuotisesta uuden sirkuksen Cercle Invisible -esityksestä, ihastut tähän varmasti! James Thiérrée tuo Helsinkiin haaksirikkoisen seurueensa, capoeira-taiturin, hullun oopperalaulajan, matkalaukkuun mahtuvan akrobaatin sekä ruotsalaisen nykytanssijan. Luvassa on puolitoistatuntinen ilotulitus fantastista uutta sirkusta, joka hykerryttää pitkään!


Hyvää iltaa,

olisin halunnut kertoa teille tarinan... aiheesta "La Veillée des Abysses"…en vain oikein saa siitä otetta...

Ai niin! Nyt muistan, loppu, joka tuntuu ihan alulta... ellei se sitten ole ensimmäinen kohtaus, joka näyttääkin lopulta... Entä sitten nimi? "Tarinoita syvyydestä"? "Syvyyden valvojaisissa"? Mahdoton kääntää... Yhtä hyvin se voisi olla "Lavejee desabis"... Mutta ei juututa sanoihin, esitys hoitaa sen ihan itse!

Muistoja nousee pintaan. Optimistinen haaksirikko... Outo joukko ihmisiä noudattaa selittämättömiä lakeja. He nousevat tuskaisesta syvyydestä... ylös vapauden pyyhältäviin tuuliin. Matkaa ei voi kiirehtiä. Jokainen uusi askel kyseenalaistaa henkilöittemme halun pitää tulta vireillä... pysyä yhdessä... säälimättömästä yksinäisyydestään huolimatta. Heidän maailmansa katoaa... mutta ei ilman riemukasta taistelua!!

Hyvät naiset ja herrat, älkää huolehtiko, kyse on kuitenkin yhä viihteestä!! Me lupaamme pyöriä, taipua, tanssia, laulaa... ja lentää... teitä varten. Tämä on se tuli, josta puhuin äsken. Ja lupaan myös... etten yritä enää selittää esitystäni, jos te lupaatte... ettette kysy mitään!!

Hyvää yötä, James Thiérrée


Vierailua on tukenut Centre culturel français.

HUOM! Esitykset on loppuunvarattu, kysy peruutuspaikkoja Lippupisteestä (p. 0600 900 900, 1,25 € / min + pvm)."A spectacle not to be missed." (Ballet Dance Magazine, 9.4.2004) "Shipwrecked on its own ethereal beauty, somehow joyous and yet bereft at the same time, the latest show from French circus creator James Thiérrée is a marvel, unlike any piece of circus that you have ever seen." (Lyn Gardner, The Guardian, 10.4.2004)


Savoy-teatteri >>   
-
  to 25.8.  19:00
  pe 26.8.  19:00
  la 27.8.  19:00
  su 28.8.  19:00
  ma 29.8.  19:00
  ti 30.8.  19:00
  • 25/15 €
  • 90 min
  • Loppuunvarattu