-
-
Yhteystiedot | Palaute
etusivu/hemsida/frontpage
Ohjelmakalenteri >>
 
Osta liput netistä >>

Sidorna på svenska>>

Pages in English>>


Liput Esityspaikat Uutiset Yritysyhteistyö Historia Linkit FAQ Pressi VIP-paketit
-
Maa ilmasta -näyttely avoinna sunnuntaihin 9.10. asti
YAB_hjerte_web.jpgYann Arthus-Bertrandin Maa ilmasta -valokuvanäyttelyyn on mahdollisuus tutustua vielä tämän viikon ajan Lasipalatsinaukiolla. Suurnäyttely päättyy sunnuntaina 9.10.

Yann Arthus-Bertrandin näyttelyyn oli syyskuun alkuun mennessä tutustunut arviolta 250.000 ihmistä. Näyttelyn saaman suuren suosion ja yleisöpalautteen johdosta näyttelyaikaa on jatkettu kolmella viikolla sunnuntaihin 9.10. saakka.

Maa ilmasta
-näyttelyn kävijämäärä kasvoi elokuussa etenkin Juhlaviikkojen aikaan. Euroopan lomakausi on vetänyt erityisesti ulkomaalaisia kävijöitä, ja myös koululaisryhmiä on käynyt paikalla runsaasti. Näyttelyyn liittyvä koululaisille suunnattu opetusmateriaali on ladattavissa festivaalin nettisivuilta.

Näyttelyn infoteltassa voi mm. tutustua Yann Arthus-Bertrandin työstä kertovaan videoon. efa_teltta-2.jpg Näyttelynsä Helsingissä avannut Arthus-Bertrand kävi kesäkuussa kuvauslennolla Itämeren yllä. Lennolla otetusta kuvasta on näyttelyn infoteltassa myynnissä juliste, jonka hinnasta menee 5 euroa WWF:n Itämerityöhön.

Yleisöllä on myös mahdollisuus äänestää mielestään vaikuttavinta valokuvaa tekstiviestillä. Helsingin juhlaviikkojen kuvataideohjelman partneri Fonecta lahjoittaa 5 senttiä / äänestäjä WWF:n Itämerityöhön.

Yann Arthus-Bertrand: Maa ilmasta - elävän planeettamme muotokuva. Helsingin juhlaviikkojen suurnäyttely Lasipalatsinaukiolla 17.6.-9.10. Näyttely on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja siihen on vapaa pääsy.  Infoteltta on avoinna päivittäin klo 10-20.

-

Liity nettipostiin! Saat kiehtovia tunnelmia ja hauskaa festivaalitietoa sähköpostiisi.Juhlaviikkotietoa ilmaiseksi kännykkään - ryhdy sisäpiiriläiseksi!


Sinustakin Itämeren ystävä? Lue lisää>>